- Hide menu

menu-arrows

Företagsporträtt

 

Företagsporträtt med rätt utstrålning

Min specialitet är att framhäva medarbetarnas personlighet genom bra och spännande porträttbilder.

Ett bra företagsporträtt lyfter fram både kompetens och trygghet hos individen, viktiga egenskaper som man vill förmedla till sina kunder.

Eftersom de flesta människor inte är vana att bli fotograferade är det tyvärr alltför vanligt att medarbetarna istället framstår som osäkra.
Jag har därför utvecklat ett speciellt arbetssätt som fungerar mycket väl och garanterar att de som fotograferas känner sig lugna, trygga och vågar utstråla sin personlighet

Nedan kan du se exempel på hur olika stilval påverkar oss som betraktare. Samma person får här helt olika roller beroende på sitt yttre. Olika situationer kräver naturligtvis olika stilar.

Företagsporträtt

Make up artist: Nina Spjuth. Kostym designer: Charlotta Axenström

 

Låt Grey Studio ta era företagsporträtt

När du väljer Grey Studio får du hjälp av en dedikerad fotograf med många års erfarenhet inom branschen.
Jag levererar karismatiska och närvarande företagsporträtt med högsta tekniska kvalitet.

Utöver mitt kunnande inom fotografi och min inställning till arbetet, har jag också ett nära samarbete med både sminkörer och stylister. Något som gör det möjligt för mig att ta ett helhetsgrepp över såväl stora, som små företagsfotograferingar.

Oavsett storlek på projekt lägger jag alltid ner hjärta och själ i arbetet, vilket resulterar i bilder med högsta tekniska kvalitet, lämpade för ändamålet.
Det är något som gör mina kunder mycket nöjda!

Tveka inte att höra av dig till mig vid eventuella frågor eller funderingar. Du når mig enklast på 08 – 99 21 31. Varmt välkommen!

Bengt Säll/Fotograf